Vrienden van het dienstvak LO&Sport
 
 
 
 

 

 

VRIENDENPOULE
ONDERSTEUNING SPORTEVENEMENTEN

 

De laatste paar jaren is gebleken dat  het realiseren van de aangevraagde ondersteuning voor sportevenementen bij de verschillende OPCO's nog wel eens te wensen over laat. Er zijn wellicht allemaal goede redenen voor, maar de organisatie van het betreffende evenement heeft dan de uitdaging om er toch weer iets moois van te maken.

Voor veel "niet actieven" en "bd-ers" is zo'n evenement juist het platform om elkaar weer eens te ontmoeten en samen lekker bezig te zijn met "de sport".

Hierdoor is het idee ontstaan om een poule van vrienden aan te maken, die het leuk vinden om sportevenementen te willen ondersteunen. Denk hierbij aan ondersteuning van Sportcommissie- en BIMS-activiteiten (zowel nationaal als internationaal). 

Hieronder vindt u de aanvragen voor ondersteuning van evenementen.
U kunt zich dan opgeven bij de vermelde contactpersoon.

 

Noteer alvast in de agenda:

26 t/m 29 juni  2017 
Gezocht:
4x Liaison voor regionaal CISM toernooi Volleybal en Basketbal te Amsterdam. Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Maj Arnold Hofsté, 06-22412615
 

 

 

Wilt u in de toekomst op de hoogte gehouden worden omtrent mogelijke steunaanvragen, geef u dan op middels onderstaand inschrijfformulier.
Nadat wij een verzoek hebben ontvangen voor een steunverlening zullen wij deze inschrijvers als eerste een mail sturen omtrent de aanvraag.