Vrienden van het dienstvak LO&Sport
 
 
 
 

Liaisons gezocht voor het MWK Golf 2016

 

1. Onder auspiciën van het Conceil International du Sport Militaire (CISM) organiseert het Bureau Internationale Militaire Sport (BIMS) één keer per twee jaar een militair wereldkampioenschap (MWK) in Nederland. In 2014 heeft het MWK marathon in Nederland plaatsgevonden en in 2016 zal het MWK golf worden georganiseerd.

2. Het MWK golf 2016 vindt plaats van zondag 28 augustus t/m zondag 4 september op golfclub ‘de Houtrak’ in Amsterdam. Het programma ziet er als volgt uit:

Zo 28 aug - Aankomst, legering, officiële registratie (MEA) 
Ma 29 aug - Openingsceremonie, officiële training, 1e Technical meeting, Social 
Di 30 aug - 1e wedstrijddag, Technical meeting
Wo 31 aug - 2e wedstrijddag, Technical meeting
Do 01 sep - 3e wedstrijddag, Technical meeting
Vr 02 sep - 4e wedstrijddag, Prijsuitreiking, Sluitingsceremonie
Za 03 sep - Cultural day Amsterdam, closing Diner
Zo 04 sep - Vertrek deelnemende landen

3. Zoals gebruikelijk op een MWK wordt door de organisatie aan elk deelnemend land een liaison toegevoegd, die de communicatie tussen organisatie en deelnemend team verzorgt en als gastheer voor het team optreedt. Voor het MWK golf zijn 15 liaisons benodigd. Van deze functionarissen wordt verwacht dat ze de gehele periode aanwezig kunnen zijn, de Engelse taal beheersen, pro-actief zijn en (bij voorkeur) affiniteit met de golfsport hebben.
Legering van deelnemende teams, organisatie en liaisons vindt plaats op de Marinekazerne in Amsterdam (MEA).


4. Belangstellenden (en BD/vrijwilligers) kunnen zich (voor militairen na overleg met hun functionele commandant) vóór 1 januari 2016 per mail aanmelden bij CS, Lkol Maree. In overleg met H-BIMS zal een keuze worden gemaakt uit de vrijwilligers vanuit alle OPCO’s. Naar verwachting zal medio januari 2016 bekend worden gesteld welke vrijwilligers mogen optreden als liaison.


5. Ik verzoek u uw personeel in de gelegenheid te stellen deze ervaring op te doen. Voor vragen hierover kunt u terecht bij CS, Lkol Jan Maree.

 

Heeft u interesse, laat dit dan z.s.m. even weten via onderstaand opgaveformulier